tisdag, oktober 17, 2006

Inget läsvärt

Oj! Vår tids rädsla för allvar. Kanske inte det, men jag känner ett behov av att utge en stor suck över världen, en suck som ska tolkas som att allt inte är så farligt ändå.

Vad kan bättre ge en sinnebild av det godmodiga i tidens gång än att man kniper ihop ögonen och tänker på Lökkens härliga sanddyner? Nästan som våfflor, bara att de är oätliga och att sylten lyser med sin frånvaro och att de är så mycket större. Jamen, vafan, tänk på något annat då, om det inte passar!

Det är just på ett sånt här ställe, när man deklarerat att här bara kommer en massa skit, som man ska passa på att sprida ut lite hemlisar, vilka fotbollsklubbar som kommer att byta tränare inom närmaste veckan och sådant. Har dock inget att komma med. Jo förresten: Hitlers kvarglömda guldreserv har sänkts ner i en djup sjö trettio kilometer sydväst om Zürich. Som alltid i sådana här lägen är skälen glasklara till varför han valt att sänka ner hela skiten helt öppet. Kolla bara upp zodiaken. Var vänlig kontakta Malin Berghagen för vidare information.