måndag, december 25, 2006

Koo Stark

De som inte får ett leende på läpparna när de läser namnet i rubriken...

...

...ok.

Ingen minns.

Man kan inte hålla allt i minnet, men Koo Stark är ett namn att minnas. Om inte annat som kvinnan som fick mig att lyfta mitt mentala arsle och verkligen kolla upp hur man lägger in bilder på bloggen.


Här sitter hon strax ovanför trädgränsen i de norska fjällen, eller möjligen på ett lika sterilt ställe annorstädes och ser hur som helst förunderligt vacker ut, vilket hon säkert gjort även om hon måst tampas om uppmärksamheten med prunkande blomsterrabatter.

Jag är en av, vad det verkar, få som aldrig sett en stjärnornas krig-film. Och nu när man får reda på att Koo Stark finns med i bortklippta scener (bilden ovan) finns det ju absolut ingen anledning att ändra på det.

Mest känd är hon utan tvivel för att som flickvän till prins Andrew i England ha orsakat skandal sedan det uppdagats att hon medverkat i ett par mjukporrfilmer. Nu snackar vi den standard som rådde för snart trettio år sedan. Inget någon skulle höja på ögonbrynen åt idag. Max två visade bröstvårtor (ingen alien-fysionomi) i en och samma scen.

Det igenkännande läppleende som refererades till ovan framträdde på en f.d. flickväns läppar.

Räcker det att säga "Koo Stark" för att få en flicka att le så behöver man knappast anlita färdtjänst för att nå ända fram.